Clubul Miruna

gimnastica ritmica

Pentru activitatea de gimnastica ritmica avem onoarea sa colaboram cu d-na Doina Staiculescu, antrenor "maestru emerit al sportului", vicecampioana olimpica - Los Angeles 1984

1 Photos

teatru

La clubul de teatru, copiii isi pot dezvolta capacitatile intelectuale (memorie, imaginatie, creativitate, limbaj), emotionale si caracteriale (spiritul de echipa, atentia si respectul fata de celalalt), simtul artistic si estetic. Copiii au ocazia sa invete miscare scenica, improvizatie, ritm, dictie, coordonarea intre comunicarea verbala si cea corporala, interpretarea unui text dramatic, crearea unui personaj, raportarea la un cadru scenic.

2 Photos

pictura

Cursul de pictura urmareste sporirea creativitatii copilului, dezvoltarea imaginatiei, atentiei si rabdarii, stimularea valentelor artistice si estetice. La clubul de pictura, copiii invata notiuni de baza in desen si compozitie, se familiarizeaza cu diferite tehnici si suprafete de lucru, afla notiuni legate de amestecul cromatic.

2 Photos

Nota:
Cursurile in cadrul Clubului Miruna incep atunci cand grupa este formata din minim 5-6 copii.
Numarul maxim de copii in cadrul unui curs este de 10

Galerie foto