activitati gradinita

Aventurile lui Casper de Halloween

Sărbătoarea de Halloween a devenit din ce în ce mai cunoscută și la noi în țară, iar copiii o primesc, în fiecare an, cu bucurie și mult entuziasm. Grădiniţa Miruna, actrița Ioana Ginghină și MiniArtShow i-au invitat pe cei mici și pe cei mari să sărbătorească împreună, cu această ocazie!

17 Photos

Vizita la Ferma Animalelor

Copilasii nostri au aflat cum arata, in realitate, animalutele din cartile de colorat!

10 Photos

Vine toamna la Gradinita Miruna

Plimbari in parc, cosul cu legume, frunze aramii... activitati la inceput de toamna :)

15 Photos

Ziua Verde a Eco-Scolilor

Am participat si noi, cu mic, cu mare, la Ziua Verde a Eco-scolilor si am plantat doi pomisori fructiferi: un nectarin si un cires!

7 Photos

Eveniment organizat impreuna cu Ioana Ginghina si MiniArtShow -

Grădiniţa Miruna, actrița Ioana Ginghină și MiniArtShow au decis să deschidă stagiunea evenimentelor dedicate celor mici, înscriși sau nu la instituția preșcolară, printr-o manifestare deosebită, de tip 3 în 1: “Cu Ariel Mica Sirenă, în căutarea lui Nemo”.

19 Photos

Eveniment organizat impreuna cu Ioana Ginghina si MiniArtShow -

În data de 29 iunie a.c., Grădiniţa Miruna a organizat, împreună cu Ioana Ginghina si MiniArtShow, un eveniment inedit, de aproximativ o oră, dedicat tuturor copiilor cu vârsta de la 10 luni la 4 ani (preşcolari sau nu la grupele existente ale grădiniţei)

16 Photos

Spectactol sustinut de Tapusele -

Grădiniţa Miruna a găzduit, în data de 15 iunie a.c., cu începere de la ora 11.00, spectacolul de teatru “Poveşti cu umbrele şi umbre” - compania de teatru "Tapusele", dedicat tuturor copiilor de 0-5 ani preşcolari sau nu la grupele existente ale grădiniţei.

17 Photos

Ziua Portilor Deschide 2013

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, în intervalul orar 10.00-13.00, Grădinița Miruna și-a deschis porțile tuturor celor care și-au dorit să cunoască instituția preșcolară, să vadă spațiul sau să interacționeze cu educatoarele.

16 Photos

Atelier

„Hey, cei mici… dragi pitici/Vă invităm să ne jucăm/Cu degeţelele să pictăm/Fluturaşi coloraţi/Frumos să-i decoraţi!”, cam aşa a sunat, în rime, povestea atelierului de creativitate organizat de Grădiniţa Miruna în data de 18 mai a.c. , ora 11.00.

13 Photos

Parteneriat cu Scoala nr. 85

Incurajam schimbul de experienta si interactiunea copiilor de varste diferite pentru ca pot oferi amintiri unice, jocuri si informatii noi. In acest sens, derulam o serie de parteneriate educative cu diverse institutii prescolare si scolare. Ne-am bucurat sa ii cunoastem si sa ne jucam cu elevii de clasa a 2-a ai Scolii 85, ii mai asteptam cu drag pe la noi!

11 Photos

Atelier

Cu ocazia Sărbătorii de Florii, Grădiniţa Miruna a găzduit programul de educație creativă “Găteli de primăvară”, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 5 ani. Astfel, în data de 27 aprilie a.c., ora 11.00, reprezentaţii Asociaţiei De dragul artei s-au bucurat, împreună cu cei mici, de începutul sărbătorilor de primăvară.

14 Photos

Joaca, in parc

A venit primavara... ne-am plimbat si ne-am jucat in parc!

11 Photos

Activitate culinara in cadrul Saptamanii Altfel 2013

Am facut si am mancat impreuna sandwich-uri!

9 Photos

Mos Nicolae 2012

Cu ocazia venirii lui Mos Nicolae, copiii de la gradinita noastra au primit musafiri, copii din clasa aIIa de la Scoala Generala nr. 85. In cadrul parteneriatului educativ, copiii au realizat jocuri si concursuri , in care nimeni nu a avut de pierdut, toti au avut de castigat zambete, bucurii si experienta activitatilor de grup.

17 Photos

actiune culinara noiembrie 2012

Am facut si am decorat si am mancat gogosele.

13 Photos

activitate culinara, noiembrie 2012

O activitate utila si foarte placuta. Micii bucatari s-au descurcat excelent!

13 Photos

participare la atelierele mestesugaresti traditionale in cadrul Targului INDAGRA 2012

Atelierul "Maica Nicoleta" din cadrul INDAGRA 2012 a oferit micutilor posibilitatea de a se familiariza cu artele mestesugaresti traditionale precum tesutul, pictatul pe oua si pictatul icoanelor pe sticla. Voluntarii din cadrul acestui atelier, adolescenti talentati si iubitori de arta traditionala, au oferit copiilor o atmosfera placuta, calda, pentru care le suntem recunoscatori.

10 Photos

Teatrul

In cadrul Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1000, 1.000.000 de povesti" , actori pasionati si daruiti de la Teatrul "Ion Creanga" ne-au facut onoarea de a pune in scena chiar in gradinita noastra o poveste educativa "Seminte-semi" - o poveste depre viata, despre miracolele care au nevoie de timp, dragoste, atentie, munca pentru a se intampla.

16 Photos

Serbarea de Craciun 2011

In asteptarea lui Mos Craciun, copiii si doamnele educatoare au pregatit o serbare in spiritul traditiilor populare romanesti - valori pe care suntem datori sa le educam si insuflam copiilor

23 Photos

Ziua nationala a Romaniei sarbatorita alaturi de copii scolari

Pe 1 decembrie, in parteneriat cu scoala generala nr.85, am realizat o actiune prin care am urmarit insuflarea dragostei de tara si mandriei de a fi roman. Copiii prescolari si scolari mici au cantat frumoase cantece populare romanesti si au desenat in echipe steagul romanesc.

12 Photos

Activitati artistice

Cu sprijinul Centrului de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, copiii de la gradinita noastra s-au bucurat de participarea la ateliere de creatie la sediul artistului plastic Olimpia Dimitriu, cat si in sediul nostru, unde au invatat sa confectioneze obiecte din lut si sa le decoreze.

10 Photos

Participare la Festivalul International de Teatru pentru Copii

Prin parteneriatul cu Teatrul Ion Creanga, Gradinita Miruna a beneficiat de o punere in scena chiar in sediul nostru a spectacolului pentru copii "Seminte", o poveste despre dragoste si despre miracolul vietii care are nevoie de timp, de atentie, de speranta si munca pentru a aparea.

9 Photos

excursie Curtea de Arges

In data de 7 iunie 2011 am plecat in excursie la Curtea de Arges. Ne-am bucurat de un drum bun, un timp frumos, copiii au fost cu totii bine si au avut ocazia sa cunoasca locuri si legende frumoase ale tarii noastre. Excursia a fost sustinuta de Club Rotary Triumph Romania

10 Photos

vizita la Manastirea Cernica

In Saptamana Mare, copiii din gradinita noastra au facut o plimbare la Manastirea Cernica, unde au fost si impartasiti.

5 Photos

Serbare de Craciun - decembrie 2009

Serbarea de Craciun s-a desfasurat la Balonul Copiilor din Herastrau si a fost sprijinita de clubul Rotary Triumph Bucuresti.

3 Photos

Lectie deschisa la gradinita Miruna

In decembrie 2009, una dintre educatoarele noastre a sustinut cu mult entuziasm, pregatire si implicare, o lectie deschisa la care au participat si cateva mamici.

4 Photos

Vizita la biblioteca

In vederea familiarizarii cu lumea cartilor si a formarii gustului pentru citit si cunoastere, copiii au facut o vizita la biblioteca scolii generale nr.85

4 Photos

Plimbare Cismigiu - noiembrie 2009

O plimbare in Cismigiu este oricand binevenita, chiar si in anotimpul ploios.

6 Photos

Activitati cotidiene la gradinita miruna - octombrie 2009

Activitati cotidiene la gradinita miruna.

7 Photos

Deschidere an scolar 2009-2010

Deschidem noul an scolar in 14 septembrie 2009, cu o grupa sociala formata din 20 copii cu varste cuprinse intre 5-7ani provenind din familii in dificultate, precum si cu 2 noi grupe cu taxa, a cate 10 copii, cu varste intre 3-5ani si 5-7 ani. Inscrierile sunt deschise inca, in limita locurilor disponibile. Va asteptam sa ne vizitati gradinita cu o programare in prealabil la telefon 021 320 32 42 sau 0723 14 72 16.

3 Photos

Extinderea si diversificarea ofertei educationale - iunie 2009

Pentru anul scolar 2009 -2010 deschidem in cadrul Gradinitei Miruna si doua grupe cu taxa pentru nivelurile 3-5 ani si 5-7 ani, precum si un program de after-school adresat copiilor din invatamantul primar. Oferta noastra educationala poate fi gasita pe www.gradinite.com

1 Photos

Inceputul unui nou an scolar - octombrie 2008

In aceasta luna am deschis gradinita sociala pentru un numar de 20 copii din familii aflate in dificultate, pentru care educatia, socializarea si afectiunea pe care le oferim pot sa le dea mai multe sanse in viata.

3 Photos

Gradinita Miruna s-a mutat

Gradinita Miruna s-a mutat intr-un nou sediu, in str.Traian nr.160, in incinta scolii 85 din sectorul 2. Am inceput si amenajarile si speram ca din octombrie sa putem deschide anul scolar pentru micutii nerabdatori.

1 Photos

Parteneriat cu scoala - mai 2007

Copiii au facut mai multe vizite copiilor din clasa I de la Scoala Generala 39 din cartierul Colentina pentru a cunoaste si a se familiariza cu spatiul scolar.

8 Photos

Sarbatorirea mamei de 8 martie 2007

Cadoul copiilor de la Gradinita Miruna pentru mamele lor a fost o lectie deschisa in care au demonstrat ce au invatat.

7 Photos

Sfintirea gradinitei - octombrie 2006

De sarbatoarea Sfantului Dimitrie a avut loc sfintirea Gradinitei Miruna, la care au participat copiii, personalul, parintii, prieteni si colaboratori ai asociatiei noastre, precum si reprezentanti ai autoritatilor.

6 Photos

Galerie foto


Activitati gradinita


Club Miruna